Losev

Emniyet Müdürlüğü'ne 17 Araç Hibe Edildi

A
a

Bitlis Valiliği ve Bitlisli işadamlarının destekleriyle alınan ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine sunulacak olan 17 aracın teslimi için tören düzenlendi.

Polisevi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Veysel Yurdakul, vatandaş devlet işbirliğiyle aldıkları 17 aracı güvenlik teşkilatının emrine verdiklerini söyledi. Alınan araçların devlet vatandaş diyalogunu ve dayanışmasının bir göstergesi olduğunu ifade eden Yurdakul, "Bitlisli insanlarımız kendi güvenliği, kendi geleceği, kendi çocukları için yapılacak güvenlik hizmetlerine yürekten destek veriyorlar. Bize düşmanlık edenler, bu devleti ve bu milleti bölmek isteyenler, karşılarında sadece güvenlik güçlerini değil, aynı zamanda Bitlis'in kahraman halkını bulacaklarını bu tablo en güzel şekilde gösteriyor. Vatandaşla olan ilişkimizde memnuniyet verici bir noktadayız. Bitlis'te, başta İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç olmak üzere kahraman güvenlik güçlerine gösterilen bir teveccüh, bir sevgi seli var. Çarşıda esnafta da vatandaşta da bunu görüyoruz. İnşallah bu güzellik içerisinde daha fazla istihdam, daha fazla gelişmeyle ilimiz bir huzur, bir kalkınma ve güzellik adası olarak doğuda bir yıldız olarak parlayacak" diye konuştu.
 
İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ise, güvenlik hizmetlerinin halk için, kamu için gerçekleştirilen yatırımın; refahın ve sosyal hayatın olmazsa olmazının temel unsurlarından olduğunu söyledi. Polisin daha nitelikli hizmeti sunması için gerekli ihtiyacın giderilmesinde Bitlisli işadamlarının ve valiliğin çok ciddi desteklerini gördüklerini ifade eden Akgüç, hibe edilen 17 aracın ilçelerde dahil olmak üzere ilgili birimlere teslim edileceğini kaydetti.
 
Konuşmaların ardından dualar edilip kurbanlar kesildi. Program işadamlarına plaket takdim edilmesinin ardından son buldu. Törene, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.