Losev

Düşünce Akademisi Başkanı Durer'in Hukuk Zaferi‏

Videoyu Aç Düşünce Akademisi Başkanı Durer'in Hukuk Zaferi‏
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer bir hukuk zaferi kazandı.

Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, Bitlis Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında yürütülen bir soruşturma sonucunda kınama cezası ile cezalandırılmıştı. 
 
Ceza gerekçesi olarak bir Tv programına katılıp, görevi ile ilgili konuştuğu ifade edilmişti. Konuyu mahkemeye taşıyan Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer mahkeme tarafından haklı bulunup, böyle bir ceza hukuka uygun bulunmadı.
 
Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer bu soruşturma için emir veren, yine soruşturmayı yürüten mühakikler ve cezadan sonra itirazı değerlendiren, ilgili tarihteki il disiplin kurulu üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmalarından ötürü haklarında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
 
İlgili tarihte Tv programına katılan Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Durer, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun Basın Kurulu Üyesi olarak katılmıştı.
 
Konu ile ilgili açıklama yapmak istemeyen Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer Ramazan ayında sonra ülkemizi temsilen Amerika’da ve Avrupa’nın değişik kentlerinde yapılacak bir dizi sportif festivale katılacağı öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.