Losev

Durer Bitlis Sempozyumu’ndan Sonra Mesaj Yayınladı

Videoyu Aç Durer Bitlis Sempozyumu’ndan Sonra Mesaj Yayınladı
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Derneği Başkanı Serdar Durer 26-27-28 Haziran tarihlerinde Bitlis’te El-Aman Hanında yapılan 1. Uluslar Arası Bitlis Sempozyumundan sonra bir mesaj yayınladı.

Durer mesajında kısaca şunları ifade etti; Bitlis Sempozyumunda başta İsmail Beşikçi Bey olmak üzere çok değerli bilim inanları katılmış olup, çok kıymetli araştırmalarını tebliğ şeklinde sunmuşlardır.

Bahsi geçen tarihlerde bende ilgili sempozyuma katılıp dinleme imkânı buldum. Bu bilgi şölenin de, şunu da daha net bir şekilde gördük ki bazı şeyler konuşarak, tartışarak her türlü çözüme katkı sunabilecek aşamaya getirilebilir.  
Durer sözlerine devamla; bu ve benzer sempozyumların daha sık yapılması gerektiğine inanıyorum. Bitlis’in kabuğunu kırması için bu ve benzer çalıştaylara daha çok destek vermemiz gerekiyor. Daha çok yapılması için uygun zeminlerin hazırlanmasını sağlamalıyız.

Bu sempozyumda emeği geçen başta Yaşar Abdulselamoğlu Hocamız olmak üzere, şahsında tüm organizasyon komitesine, yine tebliğlerini sunan kıymetli bilim insanlarımıza, fikir ve düşünceleri ile sempozyuma renk katan herkese şahsım ve temsil ettiğim sivil toplum örgütü adına şükran ve minnetlerimizi arz ediyorum. Şeklinde konuştu.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.