Losev

Durer: Çevre Haftası Etkinliklerine Katılan Herkese Teşekkür Ediyoruz‏

A
a

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Topluluğu Başkanı Serdar Durer Dünya çevre haftası nedeniyle, ilimizdeki etkinliklerden dolayı bir kutlama mesajı yayınladı.

Durer yaptığı açıklamada şunları ifade etti; Dünya çevre haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bir dizi etkinliğin yapılmış olmasını memnuniyet verici buluyoruz. Geçmiş yıllara nazaran bu yıl ilimizde çevre haftası etkinlikleri daha üst seviyede gerçekleşmiştir. İlimizin mülki erkânı ile Bitlis’te şehir temizliği yapılmış, Bitlis’in birçok sokağında çöpler toplanmış, vatandaşın bilinçlenmesi için broşürler dağıtılmıştır. Yine ilimizin daha temiz bir kent olması için Bitlis Valiliğinin öncülüğünde çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Bitlis Belediyesi, Bitlis Eren Üniversitesi ve diğer kurumlarımızda konuya kayıtsız kalmamış bir dizi etkinlik içerisinde olmuştur.
 
Bitlis’in daha temiz bir çevreye kavuşması için ciddi bir çaba içerisinde olan başta Valimiz Sayın Veysel Yurdakul olmak üzere, Bitlis Belediye Başkanına ve şahsında Bitlis Belediyesinin tüm çalışanlarına, Bitlis Eren Üniversitesinin Rektörüne ve şahsında Bitlis Eren Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin hocalarından Hülya Durmaz Bekmezci başta olmak üzere tüm hocalarına ve öğrencilerine, Bitlis il Müftümüze, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürüne ve şahsında Milli Eğitim Müdürlüğünün tüm çalışanlarına ve öğrencilerimize, Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürüne ve şahsında Bitlis Çevre ve şehircilik müdürlüğünün tüm çalışanlarına, Bitlis İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürüne Beşminare Düşünce Topluluğu adına şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.