Losev

Durer: Anarşistler Yine İş Başında

A
a

Bir süre önce ülkemizde barış sürecine girilmesi ile birlikte, savaş baronları, petrol kralları, silah tüccarları, emperyalist leş kargaları, yine görev başındalar. Acıdır ki bu alçaklar ülkemizde kaos yaratmanın, bir iç savaş çıkarmanın peşindeler.

Birkaç tane ağacı bahane eden bu çakal takımı, aslında nasılda kullanıldıklarının farkında bile değiller. Çeşitli iç ve dış güç odakları tarafından yazılmış bir senaryonun figüranları olduklarını düşünemeyecek kadar zavallılar.  
 
Dünyanın her köşesinde masum İnsanlar öldürüldüğünde gıkı çıkmayan, Doğu da binlerce hektar orman yakıldığında bunu haklı görenler, hayatı boyunca belki de bir fidan dikmemiş olanlar, bir anda başımıza ağaç sevdalısı kesildiler. Bu olayların başlamasında deformasyon ve dezenformasyon’un olduğu açık bir şekilde ortadadır. İnsanlarımız acıdır ki galeyana getirilmiş, uydurma haberler ve provokatif söylemlere inandırılmışlardır.
 
Kandırılmış olan bu insanlarımız içine düştükleri acizliği umuyoruz ki anlamışlardır. Yine bu insanlarımız sokaklara dökülmek gibi bir fantezinin aslında bir terör eylemi olduğunu, çevreye zarar vermenin ise terörden de öte bir tutum olduğunu umuyoruz ki idrak edebilmişlerdir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.