Losev

Bitlis ve İlçeleri İzmir'de Tanıtılacak

A
a

Bitlis tanıtım günleri kapsamında Ankara ve İstanbul’dan sonra şimdi ise 19-22 Aralık tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 'Bitlis tanıtım günleri' fuarına hazırlanıyor.

Bitlis’i Ankara ve İstanbul’da düzenledikleri tanıtım günleri fuarında her yönüyle tanıttıklarını belirten Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Bitlis’i bu kez sosyetenin gözdesi olan İzmir'de tanıtacaklarını söyledi.
 
Makamında tanıtım günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Yurdakul, “Tarihi, kültürü, mutfağı ve dünyaya ışık saçan şahsiyetleriyle önemli bir şehir olan ilimizi İstanbul ve Ankara’da her yönüyle tanıttık. Şimdi ise İzmir’de ilimizi yine en iyi şekilde tanıtacağız.” dedi.
 
İzmir’de düzenleyecekleri tanıtım günleri Bitlis’i yine her yönüyle tanıtacaklarına vurgu yapan Vali Yurdakul, “Şehrimizin sadece kültürü, oyunu, harsı değil aynı zamanda turistik ürünleri, peyniri, cevizi, fındığı, fıstığı ve diğer değerleri en önemlisi de mana değerlerinin tanıtılması için çok altın bir fırsat. İzmir’deki çalışmalarımızda özellikle Ege halkı başta olmak üzere bu güzellikleri orada bulunan hemşehrilerimizle birlikte tanıtacağız.” diye konuştu.
 
Tanıtım günlerinin Bitlis ve ilçelerinin tanıtımına ayrı bir katkı sağladığını ve tanıtım günlerinin devam edeceğini kaydeden Yurdakul, herkesi şimdiden düzenlenecek olan İzmir tanıtım günlerine davet ettiklerini sözlerine ekledi.

bitlis izmir günleri, bitlis tanıtım günleri, bitlis tanıtım günleri izmir

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.