Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Valiliği dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu

Videoyu Aç Bitlis Valiliği dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu
A
a

Vali ve özel kalem müdürünün adı kullanılarak son günlerde özellikle engellilere akülü araba veya sandalye alınması amacıyla bağış ve yardım kampanyalarının başlatıldığı, vatandaşların bu duruma itibar etmemesi istendi.

Bitlis Valiliği, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Bitlis Valiliğinin veya özel kalem müdürlüğünün adı kulanılarak yapıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Son günlerde özellikle engellilere akülü araba veya sandalye alınması amacıyla başlatıldığı iddia edilen bağış ve yardım kampanyası adı altında Sayın Valimizin ve Özel Kalem Müdürümüzün adını kullanarak Bitlis ilimiz ’deki ve diğer illerimiz de yaşayan vatandaşlarımızdan, işadamlarımızdan ve esnaflarımızdan telefon ve diğer iletişim yolları ile para veya Sayın Valimizin adına randevu talebinde bulunularak dolandırıcılık teşebbüslerinin olduğuna dair Valiliğimizce duyumlar alınmaktadır. Valiliğimizin yardım ve bağış adı altında herhangi kampanyası söz konusu değildir.

Sn. Valimizin, Özel Kalem Müdürümüzün veya kamu kurumlarımızın adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara kesinlikle itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşılması durumunda İl Emniyet Müdürlüğümüzün 155, İl Jandarma Komutanlığımızın 156 numaralı telefonlarının aranarak ihbarda bulunulması hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur."  

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.