Losev

Bitlis'teki İçme Suyu Depoları Temizleme Çalışmaları

Videoyu Aç Bitlis'teki İçme Suyu Depoları Temizleme Çalışmaları
A
a

Bitlis Belediyesi kentteki içme suyu depolarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Olan, yaptığı yazılı açıklamada, halkın sağlıklı ve temiz sudan yararlanabilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ekiplerce, Atatürk ve Gazibey mahalleleri ile Kurubulak semtindeki içme suyu depolarını temizlendiğini ve çalışmaların titizlikle devam ettiğini bildiren Olan, şunları ifade etti:

"Su bittikten sonra, ekiplerimiz depoların içine girerek, duvarları ve zeminini basınçlı suyla yıkıyor. Ekipler klor ölçümünü de yaparak depoyu kullanıma hazır hale getiriyor. Belirlenen program kapsamında Gazibey Mahallesindeki bin 250 tonluk su deposu ekiplerimizce temizlendi. Temizlik çalışmalarından dolayı yer yer su kesintileri yaşanıyor. Halkımızın bundan olumsuz etkilendiğini biliyoruz. Bu sorunun en yakın zamanda çözülmesi için çalışmalar süratle devam ediyor. Diğer su depolarını da belirlenen program çerçevesinde temizleyeceğiz. Abonelerin sağlıklı su tüketmesi, suyun kalitesinin korunmasına bağlıdır. Bitlis'te çeşmeden su içiliyor. Bu nedenle özellikle apartmanlardaki su depolarının belirli dönemlerde temizlenmesi de önem taşıyor."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.