Losev

Bitlis'te Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Videoyu Aç Bitlis'te Kutlu Doğum Haftası kutlandı
A
a

Peygamber Sevdalıları Platformunun Bitlis’te düzenlediği Kutlu Doğum etkinliği, vatandaşların gösterdiği yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Gökmeydan miting alanında düzenlenen etkinliğe, güvenlik önlemleri çerçevesinde vatandaşlar üst aramasından sonra meydana girdi.

İlahiyatçı Lokman Dalga'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, Özlem Ajan sanatçılarının seslendirdiği Peygamberi konu alan ilahi ve ezgilerle devam etti.

Bitlis BEST-DER Başkanı Erdal Tunçtan yaptığı konuşmada, Peygamberi sevmek, ona tabi olmak, itaat etmenin imanın gereği olduğunu ifade etti.

Tunçtan, şöyle konuştu: 

"Müslüman olmanın gereğidir. Allah ve melekleri onu sevmiştir. Şu dağlar ve taşlar onu sevmiştir. Nasıl oluyor da biz onu sevmeyelim. Peygamber (SAV) bize aşıktı. Ümmetine sevdalıydı. Bin 400 yıl önce peygamber ümmetinin kurtuluşu ve felahı için ağlayıp sızlamıştır. Bizlere düşen böyle bir peygambere lebbeyk diyerek davasına sarılmaktır. Bizde bu Gökmeydan'dan haykırıyoruz, 'Anamız, babamız, evladımız sana feda olsun ya Resullüllah"

Program, yapılan duanın ardında sona erdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.