Losev

Bitlis'te Hükümlü ve Tutuklular tarafından yaş pasta

Videoyu Aç Bitlis'te Hükümlü ve Tutuklular tarafından yaş pasta
A
a

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürütülen 'El Ele Güzel Yarınlara' projesiyle kurs gören tutuklu ve hükümlüler, kendi yaptıkları yaş pastalarını ailelerine ikram etti.

Bitlis E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumunda gerçekleştirilen hükümlü ve tutuklular ile hükümlü ve tutuklu yakınlarına açık görüş sırasında yaş pasta ikramı etkinliğine, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Gökhan Büyükşimşek, Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Nedim Özbey, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Elpe ve personeller katıldı.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, meslek edindirme kurslarından aşçılık kursu faaliyeti kapsamında bu etkinliği yapmayı planladıklarını söyledi. Ataman, yapılan etkinlikte Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutukluların, açık görüşe gelen yakınlarına ve ceza infaz kurumu ve Bitlis Adliyesi personeli olmak üzere yaklaşık bin 500 kişiye yaş pasta ikramında bulunduklarını söyledi.

Başsavcı Ataman, "Proje kapsamında farklı bir sosyal etkinlik yaparak hükümlü ve tutuklular ile yakınlarının farklı bir açık ziyaret günü geçirmelerini sağlamayı amaçladık. Etkinlikte emeği geçen Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet savcıları Gökhan Büyükşimşek ve Nedim Özbey'e, kurum müdürlerine, proje sorumlularına, aşçılık kursuna katılan hükümlü ve tutuklu kursiyerlere teşekkür ederim" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.