Losev

Bitlis'te Fuhuş ve Uyuşturucuya Karşı Mücadele Çağrısı

Videoyu Aç Bitlis'te Fuhuş ve Uyuşturucuya Karşı Mücadele Çağrısı
A
a

BDP Bitlis Gençlik Meclisi, uyuşturucu ve fuhuşa karşı "Sıra hepimizde" sloganıyla başlattıkları çalışmaya katılım çağrısı yaptı.

BDP Bitlis Gençlik Meclisi, uyuşturucu ve fuhuşa karşı parti binası önünden Ulu Cami meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. "Gençliği sömüren kadını düşüren uyuşturucuya ve fuhuşa son" pankartının taşındığı yürüyüşe Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan da destek verdi. Yürüyüşte sık sık, ''Bitlis uyuma gençliğine sahip çık'', "Keşke deme hayır de'', "Merakla girdiğin yola pişmanlıkla çıkma" dövizleri taşındı.

Yürüyüşün ardından BDP Gençlik Meclisi adına açıklama yapan Turan Yılmaz, "Sıra hepimizde" sloganıyla madde bağımlılığına ve fuhuşa karşı başlattıkları çalışmada herkesi görev almaya davet etti. Çalışmaları ile gençlik önünde büyük bir tehdit oluşturan fuhuş ve uyuşturucuya karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Yılmaz, "Madde tacirlerinin ve sistemin hedefi Kürt gençliğinin düşünmesine, bireysel olarak herhangi bir ideolojiye sahip olmasına engel olmaktır. Biz Kürt gençleri olarak bu oyunu bozacağız. Bunun bilincine varıp geleceğimizi karartmayacağız. Halkımızla beraber madde bağımlılığına karşı mücadele edeceğiz. Mahalle mahalle dolaşıp, bildiri dağıtıp, halkımızın bu konuda daha duyarlı, daha bilinçli ve daha tutarlı olmasını sağlayacağız" diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.