Losev

Bitlis Polisinden Öğrencilere Bilgisayar

Videoyu Aç Bitlis Polisinden Öğrencilere Bilgisayar
A
a

Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Bitlis Valiliği koordinesinde yürütülen ‘Tek Yürek Tek Ülke’ projesi kapsamında üniversiteyi kazanan 7 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan projede üniversiteye hazırlanan 100 öğrenciyi dershaneye gönderen Emniyet Müdürlüğü, içlerinde başarılı olan 7 öğrenciye birer dizüstü bilgisayar hediye etti.

Polisevinde düzenlenen öğle yemeğinde öğrenci ve aileleri ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, öğrencilerden vatanlarına ve milletlerine faydalı birer birey olmalarını istedi. İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, “3 yıldır Kalkınma Bakanlığı ile Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilmekte olan proje kapsamında üniversiteye hazırlık programı gerçekleştirilmiştir.

Bu program kapsamında dershane eğitim hizmetleri karşılanmakla birlikte arkasında sosyal faaliyetlerde de bulunmaktadır. Öğrencilerimizin hem hazırlık kursları hem de sosyal aktivitelerle sizlere destek vermek ve moral motivasyonunuzu arttırmak hedeflenmiştir. Bizler şunu arzu ediyoruz. Siz değerli genç kardeşlerimizin üniversiteyi kazanarak ve yüksek öğrenimini tamamlayıp sonrasında da içinden çıktığınız topluma daha nitelikli daha eğitimli bireyler olarak kaliteli hizmetler sunmak ve bulunduğunuz ili daha kaliteli noktalara taşımak hedefleriniz olsun. Bizlerinde aynı bu şekilde hedef ve gayretimiz budur. Tabi ki bu bir bayrak yarışı, bu bayrak yarışında size düşen görevde bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek kendinizi daha nitelikli hale getirerek yetişmiş birer şahıs olarak kendinize, ailenize ve milletinize katkı sunmanızdır” diye konuştu.

 
Emniyet Müdürü Akgüç’ün konuşmasının ardından başarı sağlayan öğrencilere hediyeleri verilirken, daha sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.