Losev

Bitlis News Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

A
a

Bitlis'in ilk renkli ve günlük yerel gazetesi Bitlis News Gazetesi yayın hayatına başladı.

Yaklaşık beş yıl boyunca internet üzerinden Bitlis halkının adeta sesi kulağı olan Bitlis News, yoğun talep üzerine bundan sonra günlük gazeteyle ismini duyuracak. Bitlis’in tüm ilçelerinde dağıtılacak olan Bitlis News Gazetesi’nin günlük olarak yayın hayatını sürdüreceği belirtildi. Renkli ve ulusal gazete ebatında çıkan Bitlis News Gazetesi, bu yönüyle Bitlis’te bir ilk olma özelliği taşıyor.
 
Tatvan’da kurulan Doğu Matbaa’sında baskısı yapılan Bitlis News Gazetesi’nin tüm ilçelerden abone alımlarına başladığı ifade edildi.
 
"GAZETECİLİKTE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"
 
Gazete hakkında bilgi veren Bitlis News Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şahin Günbay, Bitlis’te gazetecilik anlamında bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yaklaşık beş yıl boyunca internet üzerinden Bitlis halkının adeta sesi kulağı olduk. Halkımızın yoğun talebi üzerine, yaklaşık beş aylık bir ön çalışma sonunda gazetemizin baskısında başlamış bulunmaktayız. Teknolojiye yapılan büyük harcamalar sonucunda gazetemiz 4 renk basılmaktadır. Yıllardan beri Bitlis halkının kaliteli bir gazete okuma özleminin olduğu bilinciyle böyle bir girişimde bulunma gereği duyduk. Günlük ve renkli olarak çıkacak gazetemiz, bu yönüyle bir ilki gerçekleştirmiştir. Gazetemiz şuan itibariyle Bitlis’in tüm ilçelerinde dağıtılmaya başlamıştır" şeklinde konuştu.
 
"TÜM BİTLİSLERİN GAZETESİNE SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ"
 
Bitlis News’in sadece Bitlis merkezin değil tüm ilçelerin ortak gazetesi olduğuna dikkat çeken Günbay sözlerini şöyle sürdürdü: "Bitlis News Gazetesi, internette olduğu gibi gazetede de haberlerin içeriği yönüyle tüm Bitlis ve ilçelerinin ortak sesi olma yolunda çalışmalarını sürdürecek. Objektif gazeteciliği kendine ilke edinmiş Bitlis News Gazetesi, tüm Bitlislilerin ortak malıdır. Bu anlamda tüm Bitlislerin gazetesine sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Bitlis News Gazetesi’nin tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Bu arada gazetemize abone olmak isteyen okuyucularımız, online abonelik sistemi üzerinden veya iletişim bilgilerimiz üzerinden bizimle iletişime geçerek abonelik başvurusunda bulunabilirler."
 
0434 827 36 26  -  0532 178 16 46  No’lu telefonlardan bizi arayarak abonelik başvurusunda bulunabilirsiniz.
 
Not: Gazetemiz şuan itibariyle Bitlis dışına gönderilmemektedir. Aylık abone ücreti 15 TL'dir.

bitlis news haberleri, bitlis news gazetesi, bitlisnews haber sitesi, bitlisnews haberi
Kaynak : Bitlis News

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.