Losev

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi'nden iki yeni kurs

Videoyu Aç Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi'nden iki yeni kurs
A
a

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezinde “Bağlama” ve “Gitar” olmak üzere iki yeni kurs daha açıldı.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi, farklı modüllerde kurs açmaya devam etmektedir.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen bütün farklı kurs taleplerini, imkanları dahilinde karşılık vermeye çalışmaktadır. Autocad, Solidworks, Solidcam, İdecad, 3D-Max(Three D-Max), Benzinli Motorlar, Bilgisayar Kullanımı, Aşçı Çırağı, Katkı ve Sıvı Kalorifer Ateşçiliği vb. (Kazan Yakma) meslek kurslarının yanı sıra, kişisel gelişim alanında da yani Osmanlıca, Sosyal Hayatta İletişim, Girişimcilik, İş güvenliği-İnsan Sağlığı ve Hijyen Eğitimi kursları düzenlenmektedir.

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi, en son olarak da Müzik ve Sanatsal alanda Bağlama ve Gitar kursunu, oluşan talep üzerine Bitlis Kültür ve Sanat Derneği (BİSAD) işbirliği ile açmıştır.

Merkez müdürü Ali Uzun, eğitimin bir temel amacı da, farklı yeteneklere sahip bireylerin yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda yetiştirmek olduğunu belirtti. Zira eğitimin bir amacı da, bireysel yetenekleri, gün yüzüne çıkartmaktır. Dolayısıyla merkezimiz imkânları dâhilinde rutin kursların dışında, merkezimize gelen güncel mesleklerle ilgili bütün kurs taleplerini değerlendirmektedir şeklinde ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.