Losev

Bitlis'liler Bursa'da Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Bitlis'liler Bursa'da Bir Araya Geldi
A
a

Bursa'da 13 yıldır faaliyet gösteren Bitlisliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni hizmet binası, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nde törenle faaliyete açıldı.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Betav Yönetim Kurulu Üyesi Nezir Gencer, Bitlisli İş adamı Zeki Peker ve Seracettin Günbay, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bitlis'in Bursa'nın kardeş şehri olduğunu söyleyerek, "Bursa olarak her alanda örnek çalışmalara imza atıyoruz. Bursa'daki il derneklerimizin faaliyetlerini yapabileceği Anadolu Kültür Merkezi'ni hizmete açtık. Orada Bitlislilerin de yeri var. Kültürel zenginliklerimizin değerini bulduğu hizmetlerimize devam edeceğiz. Bursa, tüm kültürlerin bir arada yaşadığı ve kaynaştığı bir kent. Bitlis de Bursa'nın kardeş şehri. Bitlis ile ilgili her faaliyette en büyük ortağınız Bursa Büyükşehir Belediyesi'dir" diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa'da Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmetlerin samimiyetle gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Bizler günlük işler yapmıyoruz, samimi adımlar atıyoruz. Bursa, tüm kültürlere köprü oldu. Türkiye'nin belediye olarak resmi köprüsü artık Bursa oldu. Bitlis ile ilgili başlatılan projeleri de beraber gerçekleştireceğiz" dedi.

Başkan Altepe'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Bitlisliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte birlik ve beraberlik pozu vererek Bursa ve Bitlis için çalışacaklarını ifade etti.

BETAV Temsilcisi Nezir Gencer de Altepe'ye Bitlis'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından derneğin açılışını gerçekleştiren Başkan Altepe, dernek yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.