Losev

Bitlis'in Yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya Göreve Başladı

Videoyu Aç Bitlis'in Yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya Göreve Başladı
A
a

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Bitlis'e atanan Emniyet Müdürü Fatih Kaya, merekeze atanan Saim işlek'ten görevi devraldı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim törenine katılan İşlek, görevlerin gelip geçici olduğunu, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. işlek, "Bitlis'te görev yaptığım 11.5 aylık sürede görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Bizler kararname ile atanıp kararname ile giden memurlarız. Bundan sonra da yeni müdürümüze Bitlis'teki görevinde başarılar dilerim" dedi.
 
Yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise Bitlis'in tarihi ve kültürel yönünü duyduğunu, kentte görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kaya, "Müdürümüze bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem halk tarafından hem de personeli tarafından sevilen biri olduğunu gördüm. Ben müdürümüze bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Burada hizmet yapmak fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Devlette devamlılık esastır. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan arkanızda kalıcı şeyle bırakmaktır. Müdürümüzden aldığımız hizmet bayrağını en ilerilere taşıma gayreti içinde olacağız" diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Saim İşlek Yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya'ya Emniyet Müdürlüğüne ait bayrak ile çiçek verdi. Törene ilçe Emniyet amirleri ve Şube Müdürleri de katıldı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.