Losev

Bitlis Belediyesi Tanıtım Günleri’ne katılamayacak

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi Tanıtım Günleri’ne katılamayacak
A
a

Bitlis Belediyesi, daha önce kent esnafıyla birlikte katılmayı planladığı “Bitlis Tanıtım Günleri” etkinliğine, bölgedeki şiddetin artmasından dolayı katılamayacağını belirtti.

Bitlis Belediyesi, İzmir'de 25 ile 28 Aralık tarihleri arasında yapılacak ve daha önce kent esnafıyla birlikte katılması planlanan; ancak bölgedeki şiddetin artmasından kaynaklı katılamayacağı "Bitlis Tanıtım Günleri" etkinliğine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kentin kültürü, önemli şahsiyetleri ve tarihinin tanıtılacağı etkinlik için belediyenin bütün hazırlıkları tamamladığını; ancak bölgedeki şiddetin artmasından dolayı etkinliğe katılamayacağının belirtildiği açıklamada, “ Kürt coğrafyasında devlet katliamı sürüyor. Kürt şehirleri tank ve toplar ile kuşatılıp, yıkılmaya çalışılıyor. Çocuk, genç ve yaşlı demeden sivil insanlar katlediliyor. Daha önce kent esnafıyla birlikte planladığımız ve kentimizi tanıtılacağı bu önemli etkinliğe, coğrafyamızda şiddetten dolayı katılamayacağız. Bu vesile ile etkinliğe gidecek esnafımızdan ve başka illerden gelecek ziyaretçilerimiz ile birlikte olamayacağımızdan dolayı üzüntümüzü dile getiriyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.