Losev

Bitlis Belediyesi 100 Çifti Evlendirecek

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi 100 Çifti Evlendirecek
A
a

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, geleneksel hale getirdiği toplu nikah törenlerinde hedeflerinin bu yıl içerisinde 100 çifti evlendirmek olduğunu belirtti.

Bitlis Belediyesi'nin sosyal belediyecilikte öncü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Belediye Başkanı Alaydın, 550 ailenin faydalandığı Sosyal Market'ten Ramazan etkinliklerine kadar birçok sosyal etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Bitlis Belediyesi, bu yıl 3'ncüsünü düzenleyeceği Toplu Nikah Töreni'nde çıtayı yükselteceklerini söyleyen Alaydın, "Bitlis Belediyesi Geleneksel Toplu Nikah Töreni'nin ilki 2 Haziran 2012 tarihinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin de katıldığı törenle yapıldı. 2'ncisi ise 29 Haziran 2013 tarihinde 64 çiftin rekor katılımıyla yapıldı. Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün de katıldığı nikah töreni coşkuyla gerçekleşti. Bitlis Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Bu yüzden toplu nikah törenlerini geleneksel hale getirdik. Hemşehrilerimizin başvuru konusundaki taleplerini görünce ne kadar hayırlı bir iş yaptığımız ortaya çıkmış oldu. Şimdiye kadar 81 çiftimizin nikahını kıydım. Tüm nikahları düzenlediğimiz törenlerde bizzat ben kıydım.

Bu yıl Allah'ın izniyle 3. kez toplu nikah törenlerini yapacağız. Hedefimiz bu yıl 100 çiftimizin nikahını kıymaktır. Hediyeleri ve çeyizleriyle beraber 100 çiftimiz inşallah dünya evine girmiş olacaktır. Bu konuda başvuru tarihini ilerleyen günlerde kamuoyuyla da paylaşmış olacağız. Bitlis Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek olmaya devam edecektir" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.