Losev

BİGİAD'tan Dev Yatırım

Videoyu Aç BİGİAD'tan Dev Yatırım
A
a

Bitlis Genç İş adamları Derneği BİGİAD, dernek başkanı ve dernek üyeleri Bitlis'li iş adamlarının ortak çabasıyla, İstanbul İli Fatih İlçesinde mevcut 350 m² arsa üzerinde 400.000-TL harcanarak İstanbul'da yaşayan Bitlislilere "Taziye Evi ve Toplantı Salonu" inşa edildi.

Yapımı tamamlanan binanın üst katının Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) genel merkezi olarak kullanılacaktır. Bitlis Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan ve üyelerinin çabası neticesinde İstanbul'da yaşayan tüm  Bitlis'lilerin hizmetinde olacak Taziye ve Toplantı Salonun bu günden itibaren hizmete açıldığı ayrıca bu projeye benzer BİGİAD'a ait Bursa, İzmir ve Ankara şubelerinin bulunduğu yerlerde de kurulacağı bildirildi.

BİGİAD TARİHİNDE BİR İLK

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan; "bu projenin BİGİAD olarak hemşehrilerimize yapmış olduğumuz Taziye ve Toplantı Salonunu kendi evleri gibi kullanıp, taziyeleri yanı sıra toplantılarını ve dayanışma alanı olarak kullanmalarını sağlamak temel amacımız olup bu amacımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşmaktayız.

Bitlis insanımız için hayata geçirmiş olduğumuz bu projemizin ilk olduğu ama son olmayacağını buradan söylemek istiyorum. Bu projemizin BİGİAD tarihinde bir ilk olduğu ve bu ilki de bizim faaliyete geçirmemiz bizi son derece mutlu etmiştir" dedi.

Genel merkez inşaatının müteahhitliğini üstlenen Bigiad yönetim kurulu üyesi Norşin'li iş adamı Celal Cerenoğlu ve Bigiad yönetim kurulu üyesi Habip Cin tarafından Taziye Evi Toplantı Salonunun İnşaatı tamamlanmış ve tüm Bitlis'lilerin hizmetine sunulmuştur denildi.

Bigiad Yeni Binası


Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.