Losev

BİGİAD Şube Başkanından İsrail'e Kınama

Videoyu Aç BİGİAD Şube Başkanından İsrail'e Kınama
A
a

Bitlis Genç İş Adamları Derneği Şube Başkanı Cengiz Şahin, Gazze'de her geçen gün masum insanların ölümüne neden olan İsrail'i sert bir dille kınayarak lanetledi.

Günün, Gazze için birlik olma günü olduğunu ifade eden Şahin, İsrail’in Gazze’de göz göre göre katliam yapmasına sessiz kalan, başta Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (Ab) ve diğer teşkilatları İsrail’in katliamlarına karşı göreve davet etti. İsrail’in, dünden bugüne hep lanet okunulan bir ülke olduğunu, bu günlerde Gazze’ye saldırarak masum insanları öldürmesinin İsrail’in ne denli insan düşmanı bir ülke olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirten BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Şahin, “Her gün masum yüzlerce insanın ölümüne neden olan İsrail’i binlerce kez lanetliyor ve kınıyoruz.” dedi.

Gazze’de her geçen gün insanların ve insanlığın öldüğüne dikkat çeken Cengiz Şahin, İsrail’in artık bu saldırılara son vermesi gerektiğini belirtti. Şahin, şunları ifade etti: “İsrail’e artık yeter diyor, binlerce kez lanetliyor ve kınıyoruz. Savaş hallerinde gerekçe ne olursa olsun, hiçbir ülkenin ya da hiçbir gücün savaşın en şiddetlisini seçerek, çoluk çocuk demeden bir toplumu yok etmesi kabul edilir bir durum değildir. Kaldı ki bu vahşetleri gerçekleştiren İsrail’e BM ve Ab hiçbir şekilde müdahale etmiyor, aksine destek açıklamaları yapıyor. Bu kuruluşlar bugün de vahşete sessiz kalacaklarsa bir daha hiç konuşmasınlar. Yaşanan olaylar apaçık yabancı ülkelerin din kardeşlerimize ve dinimize ne denli bir düşmanlık içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Gün artık Gazze için Gazze’deki kardeşlerimiz için birlik olma günüdür. Gün, İsrail ve destekçilerini lanetleme ve kınama günüdür. Gün artık bu zalimlere karşı sesini en doruk noktaya yükseltme günüdür. Şayet bunlar yapılmadığında, bu, Gazze’de yaşatılan vahşetin, başta ülkemizde ve din kardeşlerimizin ülkelerinde yaşanılması kaçınılmaz olacaktır. Bugün televizyonlardan izlediğimiz görüntüler yüreklerimizi dağlarken, Gazze’deki kardeşlerimiz her geçen gün gözlerimizin önünde tükeniyor. Hep birlikte artık bu insanlık dışı saldırıların son bulması için İsrail saldırılarına karşı kalkan olup, en sert tepkileri göstermeliyiz.”


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.