Losev

Belediye, Yaşlı ve Engellilerin Evlerini Temizliyor

Videoyu Aç Belediye, Yaşlı ve Engellilerin Evlerini Temizliyor
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, engelli, yaşlı ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerini temizliyor. Kurulan iki ayrı temizlik ekibi, ayda yaklaşık 15 hanenin temizliğini yapıyor. Ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, yoğun şekilde engelli, yaşlı ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerini temizleyerek bayrama hazırlıyor.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi bünyesinde kurulan temizlik ekipleri, yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşları ziyaret edip, evlerini temizleyerek kişisel bakımlarını yapıyor.

Başlattıkları projenin devam edeceğini belirten Belediye Temizlik İşleri Müdür Vekili Recep Nasır şunları söyledi: 

Ayda 15 hanenin temizliğini yapan ekipte bulunan kuaför de, engelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların saç ve sakal bakımlarını yapıyor, tırnaklarını kesiyor. Yaklaşık üç ay önce bu projeye başladıklarını belirten Bitlis Belediyesi Temizlik İşler Müdürü Vekili Recep Nasır, ‘Bitlis Belediyesi olarak başlattığımız bu sosyal projemiz devam edecek. Yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için evlerini temizleyerek kişisel bakımlarını yerine getirdik. Vatandaşlarımızın mutlu olması için sosyal belediyecilik anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.