Slayt Gösterisi
Losev

Başkan Tanğlay sünnet olan çocukları ziyaret etti

Videoyu Aç Başkan Tanğlay sünnet olan çocukları ziyaret etti
A
a

Bitlis Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında düzenlenen ve 150 çocuğun sünnnet edileceği 'Sünnet Şöleni'nde şimdiye kadar 100 çocuk sünnet ettirilirken 7 Ağustos'a tamamının bitirilmesi planlanıyor.

Sünnet olan çocuklara hediyelere dağıtan Tanğlay "Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Bu sene birincisini düzenlediğimiz sünnet şölenin inşallah geleneksel hale getirerek her yıl düzenleyeceğiz." dedi.

Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Tanğlay, "Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri var. Sünnet erkek evlatlarımız için olmazsa olmazlarımızdan biridir.  Bu işlemin hijyenik ortamlarda, uzmanlar gözetiminde yapılması çocukların sağlığı ve gelişimi açısından oldukça önemli. Sünnet olacak çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri ve masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Temmuz ayının sonuna kadar sürecek olan sünnet operasyonları için belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü çalışanları tarafından çocuklar evlerinden alınarak aileleri ile birlikte Bitlis Devlet Hastanesine getiriliyor,  gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından sağlıklarına kavuşana kadar da takipleri yapılıyor. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte yine bu yılda bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.