Losev

Başkan Ok Tatvan Gençlerbirliği Spor'u Ağırladı

A
a

Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncuları ve yöneticileriyle Bozüyük galibiyeti sonrası yemekte bir araya geldi.

Başkan Ok, Türkiye Ziraat Kupası maçlarında Bozüyük Spor'u 3-1 yenerek önemli bir galibiyet kazanıp Türkiye sıralamasında ilk 30'a giren Tatvan Gençlerbirliği Spor onuruna verdiği yemekte oyuncu ve yöneticileri tebrik etti. Tatvan Center'da bulunan Mavi Beyaz Restaurant'ta verilen yemeğe Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Gençlerbirliği Spor oyuncuları ve yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı. 
 
Yemeğin ardından Başkan Ok, Gençlerbirliği Spor oyuncularıyla maçın önemli noktalarının gösterildiği sinevizyonu izledi. Oyuncularla maç üzerine sohbet eden Başken Ok, kulüp yöneticileriyle de sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
 
‘Tatvan'ımız her zaman en iyisini hak etmiştir'
 
Sinevizyon gösteriminin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Ok ‘Kulübümüzün bu başarısı hepimizi gururlandırmıştır. Yeni bir takım olmasına rağmen çok büyük bir başarı sergilemiştir. Tatvan'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Tatvan'ımızın da, kulübümüzün taraftarlarını da her zaman en iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Elimizden gelen desteği esirgemedik, üzerimize düşen ne varsa onu da yapacağız. Takımımıza başarılar diliyoruz.' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.