Slayt Gösterisi
Losev

Başkan Geylani, Yeni Su Kuyusu Çalışmalarını İnceledi

Videoyu Aç Başkan Geylani, Yeni Su Kuyusu Çalışmalarını İnceledi
A
a

Tatvan’da özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının çözümü için yoğun bir çaba gösteren belediye ekipleri, Karşıyaka Mahallesi’nde sondaj çalışmaları sonucu çıkarılan suyun depolara aktarılma çalışmaları devam ediyor.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin yerinde incelediği çalışmalarda çıkarılan suyun Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan depoya aktarılması çalışmalarını hakkında çalışanlardan bilgi aldı.  

Önümüzdeki günlerde depo ile bağlantısı yapılacak olan yeni su kuyusunun çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani sözlerini şöyle sürdürdü. ‘Yaklaşık 15 gün önce Karşıyaka Su Deposu’nun yanında su sondaj çalışmasına başlayan ekiplerimiz 55 metrede suya ulaştılar. Yapılan sondaj çalışmaları sonucunda bulunan içme suyu, 200'lük motorlar ile Karşıyaka, Kale, Fatih, Esentepe, Dumlupınar mahalleleri ve Tatvan Sanayi Sitesi’ne ulaştırılacak. Böylece bahsettiğimiz bölgelerde yıllardır devam eden su sorunu minimum düzeye indirilecek’ dedi.

Yeni su kuyusunun elektrik ve hat bağlantılarının devam ettiğini belirten Başkan Geylani, ‘Bahsettiğimiz mahallelerin su sıkıntısının minimuma inmesinin yanında diğer mahallelerimizin de su yükünü hafifletecektir. İhtiyaca göre su sondaj çalışmalarımız aralıksız devam edecektir’ dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.