Losev

Bakan Özhaseki Bitlis'te Sokak Sağlıklaştırma projesinin açılışını yaptı

Videoyu Aç Bakan Özhaseki Bitlis'te Sokak Sağlıklaştırma projesinin açılışını yaptı
A
a

Bir dizi gezi ve açılışlara katılmak üzere bugün Bitlis’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bitlis Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sokak Sağlıklaştırma projesinin açılışını yaptı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve diğer protokol üyeleriyle açılış kurdelesini kesen Bakan Mehmet Özhaseki, “Yıllardır kangren haline gelen dere üzerindeki yapıların ve dere ıslahının nasıl yapılacağı hususunda istişarelerde bulunduk. Belediyemiz tarafından tamamlanan Sokak Sağlıklaştırması çok güzel olmuş. Emeği geçen Valimiz İsmail Ustaoğlu’na ve Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz’e teşekkür ediyoruz. Dere üstündeki yapıları da yıkıp Bitlis’i ismine yakışır tarihi dokusuna kavuşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Ulu Camiini gezdi. Bitlis esnafını da ziyaret eden Bakan Özhaseki, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Bitlis’ten ayrıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.