Losev

Ak Parti Milletvekili Kiler'den Öğretmenler Günü Mesajı

A
a

Bitlis Milletvekili Vahit Kiler öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Bitlis Milletvekilimiz Vahit Kiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir yayınladığı mesajında:
 
Kiler mesajında şöyle dedi: “Çağdaş bilgilerle donatılmış, ilkeli ve erdem sahibi bir nesil yetiştirmek öğretmenlerimizin en büyük gayesidir. Araştıran, sorgulayan, üreten bir gençlikle ülkemizin geleceği daha da aydınlık olacaktır. Son yıllarda bakanlığımızın yaptığı çalışmalarla ülkemiz eğitimde çağ atlamıştır. Bitlis’imiz de eğitimdeki dönüşüm ve değişim çalışmalarına uyum sağlayarak büyük gelişme göstermiştir. Okullarımızdaki fiziki eksiklikler giderilmiş, teknolojiyle öğrencilerimiz buluşmuştur. Yapılan çalışmalarla öğrencilerimiz sınavlarda üst üste başarılar yakalayarak özlenen ve beklenen başarıya ulaşılmıştır.”
 
Kiler sözlerine devamla: “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yetiştirilmesinde öğretmenlerimizin yaptığı fedakârlık hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu başarıların yakalanmasında emek sahibi olan başta öğretmenlerimizi, eğitim çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi bir kez daha kutluyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatmak isterim.
 
Bu vesileyle omuzlarındaki ağır yüke rağmen hiçbir zaman durmayan, duraklamayan elleri öpülesi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, selamlarımı sunuyorum.”dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.