Losev

Ahlat'ta Tanıtım Günleri Toplantısı Değerlendirildi

Videoyu Aç Ahlat'ta Tanıtım Günleri Toplantısı Değerlendirildi
A
a

2. Bitlis Tanıtım Günleri değerlendirme toplantısı Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında yapıldı.

Tekbıyıkoğlu, Ahlat Kaymakamlığı toplantı salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, 13-16 Kasım'da Ankara'daki tanıtım günlerini değerlendirmek için toplandıklarını belirtti.
 
Tanıtım günlerinde Ahlat standının büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Tekbıyıkoğlu, kaymakamlık, belediye, kamu kurumları, el sanatkarları ve esnaflarla birlikte Ahlat'ı Ankara'da iyi bir şekilde tanıttıklarına inandığını söyledi.
 
Özellikle ölçüsü ve işlemeleriyle canlandırması yapılan maket mezar taşlarının daha fazla beğenildiğini belirten Tekbıyıkoğlu, "Tanıtım günleri sonrası çok güzel olumlu tepkiler aldık. Emek verenleri kutluyorum. İlerleyen zamanlarda yapılacak tanıtım programları için Ahlat'ı daha iyi nasıl tanıtabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve eksik yönlerimizi belirlemek için bir araya geldik" dedi.
 
Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ise dördüncü kez katıldıkları Bitlis Tanıtım Günleri'ni Kaymakam Tekbıyıkoğlu'nun oluşturduğu birlik ve beraberlik şuuruyla çok güzel bir şekilde geçirdiklerini ifade etti.
 
Toplantıya, tanıtım günlerine katılan görevli personel, el sanatları ustaları ve esnaflar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.