Losev

Ahlat'ta Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı

A
a

Ahlat ilçesinde sportif faaliyetlerin yapılacağı 3 katlı gençlik merkezinin temeli atıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde yapılan binanın temel atma törenine Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İdris Kürüm, bazı belediye personelleri ve bazı vatandaşlar katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanılan "Gençlik Merkezi" hakkında açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat'ta sportif yatırımların hız kazandığını vurgulayarak, şehir stadyumunun ise ihalesinin tamamlandığını ve haftaya yer tesliminin yapılacağını söyledi.

Başkan Çoban, temeli atılan gençlik merkezinde engelli vatandaşların da unutulmadığını ifade ederek, "Temelini atmış olduğumuz gençlik merkezi 3 katlı olacak. Bünyesinde birçok sportif faaliyetlerin yapılacağı eğitim alanları ve aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın da özellikle sportif faaliyetlerde eğitim alabilecekleri bir alanın bulunduğu çalışma atmosferi de inşallah gerçekleşecek. Ama her şeyden önemlisi artık gençlik merkezimizde Ahlatlı gençlerimizin ilgisiyle ilgili her türlü spor eğitimini alabilecekleri ve sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri bir alan oluşturuyoruz. Bu spor faaliyetleri ile alakalı tek çalışmamız değil. Aynı zamanda ihalesini yeni yapmış olduğumuz şehir stadyumunun da artık en kısa zamanda işe başlanacağını buradan müjdelemiş olayım. Ahlat yeni bir stadyuma da kavuşuyor. Tribünleri, gezi ve koşu parkurlarıyla ihalesi yapıldı. Haftaya da yer teslimi yapılacak. Ahlat'taki sportif aktivitelerin, önümüzde artık bir engel kalmadan en sağlıklı şekilde Ahlat için hayırlara vesile olacağını da görüyorum.

Bu konuda emeklerini esirgemeyen Bitlis milletvekillerimiz Vedat Demiröz ve Vahit Kiler beylere teşekkürlerimi iletiyorum. Her 2 konuda her 2 vekilimizin de çok ciddi emekleri var. Ayrıca Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İdris Kürüm'e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.