Losev

Ahlat'lı Kore Gazisine Ev Yapılıyor

Videoyu Aç Ahlat'lı Kore Gazisine Ev Yapılıyor
A
a

Ahlat Kaymakamlığı tarafından Kore gazisine ev yapılıyor.

İlçede bulunan Kore Gazisi Mehmet Ali Avcı'nın evi oturulamaz bir durumda olduğu için, Ahlat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından yeni ev yaptırılıyor.

İlçenin Tunus Mahallesi'nde ikamet eden Gazi Avcı ve ailesi, merakla yeni evlerine kavuşmayı beklerken, yapılan yardımdan dolayı ise yetkililere teşekkür ettiler. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Ahlat İlçe Temsilcisi Musa Gürbüz ise, Kore Gazisi Mehmet Ali Avcı'yı ziyaret ederek, yeni yapılan evin inşaatında incelemelerde bulundu. Gürbüz, gaziye yeni yapılan evden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, "Dernek olarak gazilerimize ve şehit ailelerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Tunus Mahallesi'nde bulunan Gazi Mehmet Ali Avcı'ya yeni bir ev yapılmasından dolayı oldukça mutluyuz. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'e teşekkür ediyorum. İnşallah kısa bir süre sonra ev tamamlanacaktır. Zaten yerinde gördüğüm ev inşaatı oldukça güzel bir şekilde ilerliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Alınan bilgiye göre, 1 aydır yapımına başlanan evin boya ve badana işlerinin yapılacağı da belirtilirken, 110 metrekare olan evin yaklaşık 15 gün sonra tamamlanacağı ifade edildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.