Slayt Gösterisi
Losev

Ahlat İlçe Başkanlığı tarafından AK Parti bilgilendirme toplantısı

Videoyu Aç Ahlat İlçe Başkanlığı tarafından AK Parti bilgilendirme toplantısı
A
a

AK Parti Ahlat İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclis ve Halk Oylaması Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, teşkilat olarak seçime hazır olduklarını söyledi. Atılgan, "Ahlat, köylerimizle birlikte 21 bin 800 seçmene sahiptir. 85 sandığımız var. 26 köy, bir belde ve 10 mahallemizde teşkilat yapılanmamızı sağladık. Şu anda seçime hazırız. 15 yıl iktidarda olan partimizin tam hasat zamanıdır. Bu nedenle herkes ne yapması gerektiğini çok iyi bilmesi gerekiyor. Sistemin ismi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Bu salondan da gördüğüm kadarıyla Ahlat gerekli cevabı verecektir. Burada her bir bireye ayrı ayrı görev düşüyor. Bizlerde tek tek evleri gezerek hem tanıtım kitapçıkları dağıtacağız hem de bizzat başkanlık sistemini anlatacağız" dedi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, "Siyasetçinin 3 tane mahkemesi vardır. Biri hukuk karşısında yaptığı işlerin hesabını verir, diğer bir konu da eğer sizler siyasetle iştigal ediyorsanız siyaseti halkla yapıyorsanız o kaçınılmaz bir mahkemedir. Zaman gelir yine halka müracaat eder hesabını verirsiniz. O mahkemede halkın mahkemesidir. Diğer ise mahkeme-i kübra var. Bu kaçınılmaz her gerçeğin ortaya çıktığı gündür. Cenab-ı Hak bizleri hem bu mahkemelerde hem de mahkeme-i kübrada mahcup etmesin inşallah. İnşallah referandum un gerçekleştiği gün 78 milyonun birlikteliği, kardeşliği, devletin ve milletin bekası, kısacası geleceğiniz teminat altına alınacaktır" dedi.

Daha sonra İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akarsu, AK Parti ilçe hukukçusu Avukat Harun Akyol ve AK Parti İl Başkanı Nesrulah Tanglay birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.