Losev

Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Kemoterapi Tedavisi Uygulanıyor

Videoyu Aç Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Kemoterapi Tedavisi Uygulanıyor
A
a

Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde ilimizdeki tek Onkoloji uzmanı olan Rad.Onk.Lütfi ÖZMEN tarafından Kanserli hastalara kemoterapi tedavisi uygulanmaktadır.

Bitlis ve ilçelerine yakın yerlerde kemoterapi protokolü almış hastalar tedavi aldıkları merkezlerde yeterli yatak olmaması ve ayrıca ulaşım sorunları münasebetiyle  mağduriyet yaşamaktadırlar.
 
Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Radyasyon Onkolojisi Uzmanı bulunmaktadır. Aynı zamanda hastane yöneticisi olan Uzm Dr.Lütfi ÖZMEN’nin tedaviler konusunda yapmış olduğu açıklamada;

Hastanemizde bulunan onkoloji servisinde kanserli hastaların kemoterapi tedavileri her hasta için ayrı olarak tasarlanmış özel odalarımızda yetkin personel tarafından yapıldığı bu tedaviyi alabilmeleri için, Kemoterapi protokolü Medikal onkoloji uzmanlarınca düzenlenmiş olan hastaların, kemoterapi protokolü (Kemoterapi uygulama şeması) ve patoloji raporunu getirmiş olmalarının yeterli olduğunu ifadelerine yer verdi.
 
Adilcevaz Onkoloji Hastanesine  ait Web sitesinde konu ile ve hastane ile ilgili ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz. (adilcevazonkoloji@saglik.gov.tr)

Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.