Losev

Tatvan PKM ekibi BEÜ öğrencilerine proje eğitimi verdi

Videoyu Aç Tatvan PKM ekibi BEÜ öğrencilerine proje eğitimi verdi
A
a

Tatvan İlçe Kaymakamlığına bağlı Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) ekibi tarafından Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerine yönelik "Avrupa Birliği Projeleri Hazırlama Teknikleri" eğitimi verdi.

Gelen talep üzerine BEÜ’de yeni kurulmaya başlayan Proje Atölyesi öğrencilerine yönelik olarak Bitlis Eren Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen "Avrupa Birliği Projeleri Hazırlama Teknikleri" eğitimi Proje Koordinasyon Merkezinde görevli Proje Uzmanı Taylan Ekin tarafından verildi.

Eğitim kapsamında proje fikrinin oluşturulması, proje mevcut durumu, paydaş analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi ile örnek uygulamalar üzerinden bilgiler veren Proje Uzmanı Taylan Ekin, mantıksal çerçeve matrisi, mantıksal çerçeve uygulaması, bütçe çalışmaları, faaliyet planlaması ile başvuru evraklarının hazırlanması süreçleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bir gün süreyle devam eden eğitimde Proje Uzmanı Taylan Ekin tarafından ayrıca Teorik ve uygulamalı bilgiler sunuldu.

BEÜ Mühendislik ve Mimarlık Dekanı Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç’ta ziyarette bulunup öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Yaklaşık 50 öğrencinin katılım gösterdiği eğitim programı ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, her zaman gençlerin yanında olacaklarını ve ekip olarak her zaman onları destekleyeceklerini belirtti.

Düzenlenen eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, gençlere proje yazma yeteneği kazandırmak amacıyla verilen eğitim faydalı olmasını diledi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.