Losev

Tatvan'da koordinasyon toplantısı yapıldı

Videoyu Aç Tatvan'da koordinasyon toplantısı yapıldı
A
a

            Tatvan'da koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Tatvan ilçesinde İlçe Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında kurum amirleri ile “Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon toplantısı” yapıldı.

Çocuk koruma kanununa göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla İlçemiz Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Çocuklarla ilgili konuların en ince ayrıntısına kadar masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca alınan öneri ve görüşler uygulanmak üzere not edilerek, çocukların korunmasına yönelik birimler arası koordinasyon ve işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca bir sonraki toplantının ise 4 Temmuz’da yapılması kararı alındı.
 
Kaymakam Erkan başkanlığında düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Emredin Aydoğan, İlçe Müftüsü M. Şirin Ayral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.