Losev

Son yolculuğuna uğurlandı

Videoyu Aç Son yolculuğuna uğurlandı
A
a

Tedavi gördüğü hastanede Cuma günü yaşamını yitiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Zeki Alasya, ailesi, sanatçı arkadaşları ve sevenleri tarafından Levent Cami'nde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Karaciğer hastalığı nedeniyle 22 Nisan'dan bu yana tedavi gördüğü hastanede Cuma günü yaşamını yitiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Zeki Alasya, ailesi, sanatçı arkadaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Levent Cami'nde düzenlenen cenaze töreninde Alasya'nın eşi Oya Alasya ve kızı Zeynep Alasya taziyeleri kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oyuncu Metin Akpınar, Kadir İnanır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı ve yurttaşın katıldığı cenaze töreninde, Alasya'nın eşi ve kızı uzun bir süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü

Kılınan cenaze namazının ardından Alasya'nın cenazesi, omuzlara alınarak alkışlar ve dualarla arası da cenaze aracına bindirildi. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda götürülen Alasya'nın naaşı, aile mezarlığında toprağa verildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.