Losev

Serdar Durer TGT Genel Merkez Yönetim Kuruluna Seçildi

Videoyu Aç Serdar Durer TGT Genel Merkez Yönetim Kuruluna Seçildi
A
a

Bitlisli hemşehrimiz, Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer kısa adı TGT olan Türkiye Gençlik Teşkilatının Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Gençlik Teşkilatı Bitlis İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Muhammed Kızılgül ise şunları ifade etti; Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak sessiz çoğunluğun sesi olabilmek için, dürüst, erdemli, maneviyatı güçlü, ahlaklı, inançlarına sahip çıkan, inançlarını yaşayan ve yaşatan, bilinçli, tarihini, kültürünü, medeniyetini bilen, yaşayan ve yaşatan bir gençlik için kurulduk.

Sayın Genel Başkanımız Hakan Polat’ın izinde yürüyoruz. Türkiye Gençlik Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen değerli hemşehrimiz, ağabeyimiz, Bitlis’in önemli bir değeri olan Serdar Durer’i tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Serdar Durer bugüne kadar hep Bitlisimizin bir neferi oldu. Bundan sonrada inanıyoruz ki Bitlisimizin sesi olmaya devam edecek. Serdar Durer abimiz biz gençlerin öncüsü, rehberi olmaya devam edecek. Türkiye Gençlik Teşkilatının Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliği gibi stratejik bir pozisyona bir hemşehrimizin gelmiş olmasını çok önemli buluyoruz. Serdar Durer’in Bitlisimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerinin devam edeceğine inanıyoruz.  

Bu teşkilat gönüllü yiğitlerin, cesur yürekleri olarak, adaletin, kardeşliğin, birliğin, kalkınmanın, bilinçlenmenin, tarihin, kültürün, sessiz çoğunluğun, yeni Türkiye'nin, yeni Bitlis’in ve Bitlis gençliğinin ve yarınların temsilcileri olacak. Zorlu, çetin, sarp yokuşlu, engebeli yolculuğumuz 1 Kasım 2014 tarihinde başladı. Bu gençlik, bu teşkilat tarih yazacak. Çalışarak, fedakârlık yaparak, kapı kapı dolaşarak, bilinçlenerek, okuyarak, taşın altına elini sokarak, üreterek, dinleyerek, muhabbet ederek, öğrenerek ve öğrendiklerini aktararak tarih yazacak.

Kızılgül sözlerine devamla; Mazlumun yanında duran, yardımsever, paylaşımcı, özverili, insana insanca değer veren bir gençlik için kurulduk. İman dolu yüreği ile tarafı barış olan, kardeşliğini yaşatacak, birliğini ve beraberliğini ilelebet muhafaza edecek bir gençlik için kurulduk. İlimden ve bilimden nasibini almış, liyakat sahibi, fikir sahibi, düşünen, fikir üreten, sorumluluklarının bilincinde olan bir gençlik için kurulduk. Evrensel kurallar içerisinde inançlarının öğrettiği ilkeler doğrultusunda yaşayan ve yaşatan bir gençlik için kurulduk.

Teşkilatımızın genel merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilen Serdar Durer’i tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Dedi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.