Losev

Öğretmen Servisi Kaza Yaptı: 1 Ölü

A
a

Adıyaman'da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda öğretmenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.

Adıyaman-Çelikhan karayolunun 7'nci kilometresinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu minibüsü kontrolden çıkması üzerine kaza yaptı.

Kent merkezinde oturan ve köy okullarında görevli olan öğretmenleri taşıyan 37 yaşındaki Bülent İşleyen yönetimindeki 02 HT 605 plakalı minibüs sabah saatlerinde Palanlı köyü yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve takla atarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Minibüsün hurdaya döndüğü kazada, minibüste sıkışan sürücü Bülent İşleyen ile öğretmenler, Azize Çelik, Mahmut Karakış, Mahmut Gülmez, Tuba Sarıgül, Zeynal Güler, Mehmet Elçi, Tilbe Çiçek ile Sema Çalışkan yaralı olarak çıkarıldı. 

Ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yeşiltepe köyü ilkokulunda görevli olduğu öğrenilen Azize Çelik hayatını kaybetti. Çelik'in cenazesi, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın süründürüldüğü öğrenildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.