Losev

Muhsin Bağatur HDP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Videoyu Aç Muhsin Bağatur HDP'den Aday Adaylığını Açıkladı
A
a

Muhsin Bağatur, 07 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi Bitlis Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduı.

Muhsin Bağatur yaptığı açıklamada, "07 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bitlis Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum.

Tatvan Bağımsız Belediye başkan adayı olarak 2014 yılı yerel seçim çalışmalarını yaparak camia ve toplum arasındaki ahengin olması için dil döküp hizmet etmeye çalıştım. Herzamanda hizmet anlayışım bu yönlü oldu ve Belediye Başkan adaylığı çalışmalarımda insanlarla bir yakınlaşma süreci başladı. Bitlisin arayıp bulamadığı köklere hayat suyu veren suların henüz kurumadığı akmaya devam ettiğini ancak bazı zararlar gördüğünü tespit ettim bu nedenle sorumluluk almak istedim.

Özgürlüklerin manevi bir şekilde inşaası için birtakım çalışmaları yaptım. Bu düşüncelerimi Ezilen Halklar için gercekleştirmek adına aday olmaya karar verdim. Gündemde olan barış sürecine ve özgürlüğün kayıp bir bölümünün parçasının peşine düşeceğime inandığım için HDP den 2015 Genel Seçimlerinde  Milletvekili Aday Adayı oldum" dedi.


SON DAKİKA: Muhsin Bağatur HDP Aday Adaylığından Çekildi

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.