Slayt Gösterisi
Losev

Kaymakam Alibeyoğlu rehber öğretmenleriyle bir araya geldi

Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu rehber öğretmenleriyle bir araya geldi
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ilçede bulunan okullarda görevli rehber öğretmenler ile bir araya geldi.

Güroymak İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda ilçedeki rehber öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Alibeyoğlu, Temel hedefimiz ilçemizdeki eğitim öğrenim seviyesini yükseltmektir.

Rehber öğretmenlerden okullarındaki sorunlu öğrenciler ve velileri hakkında bilgiler alan Kaymakam Alibeyoğlu, öğretmenlerle sorunların çözümü konusunda fikir alış verişinde bulundu. Rehber öğretmenler tarafından sorunlu öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini devam ettirebilmeleri için, yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilere daha fazla katkı sunmak adına yapılan çalışmalara ek olarak yapılabilecek olan çalışmalar konusunda Rehberlik Öğretmenleriyle fikir alışverişinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, eğitimin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri konusunda eğitimcilere büyük görevler düştüğünü ifade eden Alibeyoğlu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitimdeki başarı çıtasını en üst seviyeye taşımak için mesai harcayacaklarını ifade etti. Okullardaki rehberlik hizmetleri, aile eğitimleri, veli ziyaretleri ve değerler eğitimi gibi başlıca konular üzerine fikir alışverişinde bulunarak yetim öksüz ve dezavantajlı çocuklara yönelik çalışmalara hız verilmesi, öğrencilerle yakın iletişim kurulması, aile ziyaretleri ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi konularında çalışmaların yapılması kararı alındı.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.