Losev

Kaymakam Alibeyoğlu’na teşekkür plaketi

Videoyu Aç Kaymakam Alibeyoğlu’na teşekkür plaketi
A
a

Güroymak Turgut Özal İlkokulu Aile Birliği Başkanı Ercan Oral Okul Müdürü Erdal Çetinsoy ve Okul Öğretmenleri ile birlikte Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu ziyaret ederek, okulun fiziki yapısını iyileştirilmesi ve eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi ve tablo hediye edildi.

Okul Müdürü Erdal Çetinsoy İlçe Kaymakamımız okulumuzun bütün problemlerinin çözümü için bize her zaman destek vermektedir. Bundan böyle eğitim öğretimimize daha rahat ve nezih bir ortamda devam edeceğiz. Oluşturulan bu güzel ortamda inşallah başarılarımız da artacaktır. Okul aile birliği adına kaymakamımız Alibeyoğlu'na teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz dedi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ise, Turgut Özal Okulu Okul Aile Birliği ve okul idarecilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederek, kaymakamlık ve belediye olarak bütün okullarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü bu okullarımızda yarınlarımız olan çocuklarımız eğitim görmektedirler. Çocuklarımızın daha rahat ve daha güzel ortamlarda ders görmeleri tabi ki bizleri de mutlu etmektedir. Bu doğrultuda ihtiyacı olan okullarımıza imkanlarımız dahilinde yardımlarımız devam edecektir dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.