Slayt Gösterisi
Losev

Hastaneye götürülen çocuğun burnundan kağıt çıktı

Videoyu Aç Hastaneye götürülen çocuğun burnundan kağıt çıktı
A
a

Göz kapaklarında sulanma şikayetiyle Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi’ne götürülen 2,5 yaşındaki kız çocuğunun burnundan kağıt parçaları çıkarıldı.

Güroymak ilçesine bağlı Arpacık Köyü’nde ikamet eden Erol ailesinin 3. çocuğu olan 2 buçuk yaşındaki Sara Erol, göz kapaklarında yaşarma şikayetiyle Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan incelemeler sonucunda, çocuğun gözyaşı kanalında tıkanıklık olduğu ve aynı zamanda burnunun içerisinde bir takım cisimlerin olduğu tespit edildi. Konu hakkında aile bilgilendirildikten sonra çocuk ameliyata alındı. Yapılan ameliyat sonucunda çocuğun gözyaşı problemi giderildi ve burnundaki cisimlerin kağıt olduğu anlaşıldı. Ameliyat esnasında burnundaki kağıt parçalarının çıkarıldığı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Düşünür, "Hasta bize gözlerinde yaşarma şikayetiyle getirildi ve bir gözünde sulanma vardı. Yaptığımız incelemelerde gözyaşı kanal tıkanıklığı olduğu belirlendi. Aynı zamanda burnunda kağıt parçaları tespit edildi ve aileyi bilgilendirerek hastamızı ameliyata aldık. Yaptığımız ameliyat sonucunda gözdeki yaşarma giderildi ve burnundaki kağıt parçaları çıkarıldı. Hastamızın genel sağlık durumu şuan çok iyi ve taburcu edilecek" dedi.

Dr. Mehmet Düşünür, Tatvan’da artık gözyaşı kanal tıkanıklığı ve benzeri ameliyatların yapıldığını belirtti.

Çocuğun babası Şaban Erol ise, "Çocuğumuzun gözyaşı sorunu vardı. Göz kapakları sürekli sulanıyordu. Bu nedenle çocuğumuzu 5 kez Van’a götürdük. Van’da çok kez muayene edildi ve bir ameliyat geçirdi. Durumu düzelmeyince bu kez de Tatvan’a getirdik. Sağ olsun buradaki doktor arkadaşlar çok ilgilendiler. Doktor Mehmet beyin yaptığı ameliyat sonrası çocuğumuzun gözündeki yaşarma giderildi ve burnunda tespit edilen kağıtlar da çıkarıldı. Çocuğumuz şuan çok iyi. İlgi ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.