Losev

Gürsoy'dan Soma İçin Taziye Mesajı

Videoyu Aç Gürsoy'dan Soma İçin Taziye Mesajı
A
a

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında trafo patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Gürsoy, "Manisa'nın Soma ilçesinde, bir maden ocağında meydana gelen facia, ülkemizi derinden etkilemiştir. Devam eden kurtarma çalışmalarından daha fazla ölüm haberi gelmemesi en büyük temennimizdir. Maden faciasında hayatlarını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı işçilerimize acil şifalar diliyorum. Ümit ediyoruz ki kurtarılmayı bekleyen işçilerimiz sağ salim ailelerine kavuşurlar. Bütün milletimizi yasa boğan bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.

Yaşanan acı kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Ateş sadece Soma'ya düşmemiş, ülkemizin her köşesinde aynı sıcaklıkta kendisini hissettirmiştir. Tüm Türkiye, aynı acıya birlikte gözyaşı dökmüştür. Bu acı bütün milletimizin ortak acısıdır. Bu anlamda bütün milletimizin başı sağ olsun" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.