Losev

Güroymak'ta TEOG sonuçları değerlendirme toplantısı

Videoyu Aç Güroymak'ta TEOG sonuçları değerlendirme toplantısı
A
a

Güroymak ilçesinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavının, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilen ilk bölümü için değerlendirme toplantısı yapıldı.

 Okul müdürlerinin katılımıyla Kaymakamlık Konferans Salonunda yapılan toplantıda, sınav sonuçları, 2013 ve 2014 yılında gerçekleşen TEOG sınav sonuç verileriyle karşılaştırmalı olarak değerlendirildi.

Toplantıya katılan Güroymak Kaymakamı  Çağlayan Kaya, sınavlarda elde edilen başarıların artırılması için müdürlerin gayret gösterdiğini belirterek, geçmiş yıllara kıyasla bu yıl ders ortalamalarının düşük olduğunu söyledi.

Müdürlerden başarının düşmesindeki nedenleri araştırarak gerekli önlemleri almalarını isteyen Kaya, şöyle konuştu:

"Bu konuda maddi ve manevi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sizler yeter ki bize sorunlarınızı iletin. İmkanlarımız ölçüsünde sizlere yardımcı olalım. Elbette her meslek gurubunda olduğu gibi insan yetiştirme gibi ulvi bir görevini üstlenmiş öğretmelerimiz ve siz okul idarecilerimizin daha fazla özveride bulunmanız gerekiyor. Öğrencilerimizin bugünü ve geleceği için harcadığınız bu emeğin karşılığı hiçbir değerle ölçülemez."

Müdürlerin her türlü sorun için kendisine ulaşabileceğini belirten Kaya, başarının artırılması için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.