Losev

Güroymak'ta Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplandı

Videoyu Aç Güroymak'ta Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplandı
A
a

Güroymak ilçesinde, Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Konferans Salonunda İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya başkanlığında yapılan toplantıya, kurum amirleri ve sivil  toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaya, "Hayat boyu öğrenme, kişisel, kamusal, sosyal ve istihdam perspektifi içinde bilgi, beceri ve yeterliliklerin geliştirilmesi amacıyla, hayat boyunca dahil olunan tüm öğrenme faaliyetleri olarak tanımlanır" dedi.

Okuma yazma bilmeyenlere yönelik alan taramalarının yapılacağını ve böylece ilçe genelinde okuma yazma bilmeyenlerin en aza indirilmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını ifade eden Kaya, bu konuda farkındalık yaratmak istediklerini ifade etti.

Ardından İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi müdürlükleri, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısında, hayat boyu öğrenme kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Toplantı sonunda, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi ve kurumlarla iş birliği halinde açılacak kurslar kararlaştırıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.