Losev

Erkan: Genç kızlarımız gençlik merkezine kavuşuyor

Videoyu Aç Erkan: Genç kızlarımız gençlik merkezine kavuşuyor
A
a

Tatvan kaymakamlığı tarafından genç kızlara yönelik eğitim-öğretim, kültür-spor ve sanatı destekleyen yeni bir merkez hizmete açılıyor.

Tatvan Şehir Stadyumunun yan tarafında bulunan Tatvan Aile Destek Merkezinin (TADEM-2) bahçesinde açılacak olan gençlik merkezimizin 5 Ocak 2015 tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

Açılacak olan merkezin gençler için okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirmelerini, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kültür, spor ve sanat faaliyetlerinde bulunmalarını, sosyal, mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla açılacağını belirten İlçe Kaymakamı Murat Erkan, gençlik merkezinde seramik, müzik, resim, aşçılık, el sanatları atölyeleri, sınavlara hazırlık ve bilgisayar sınıfları, kütüphane, kantin ve çok amaçlı salon bulunacağını söyledi.

Gençlik merkezinin fiziki ortamı hazırlanırken, gençlerin ihtiyaçlarına cevap verebilen donanımda ve ruh dünyalarına estetik bir bakış sunan görünümde olmasına dikkat edildiğini ifade eden Kaymakam Murat Erkan, “Merkezimizde; sınavlara hazırlık, ney, gitar, piyano, bağlama, karakalem, yağlı boya, beden dili, hafıza teknikleri, bilgisayar, büro yönetimi-sekreterlik, İngilizce, el sanatları, aşçılık, masa tenisi, tekvando, seramik, kaligrafi, satranç kursları, açılacaktır. Bunun yanı sıra; tiyatro, şiir ve söyleşilerin yer aldığı edebiyat programları hazırlanacak, spor turnuvaları düzenlenecek. Farklı enstrümanlardan oluşan müzik grupları oluşturulacak. El sanatları, resim sergileri, açılacak, sosyal sorumluluk kazandıracak çalışmalar yapılacaktır.” Diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.