Losev

Düşünce Akademisi Başkanı Ankara Bitlis-Der'i Ziyaret Etti

Videoyu Aç Düşünce Akademisi Başkanı Ankara Bitlis-Der'i Ziyaret Etti
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer Ankara Bitlisliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında dernek Başkanı Enver Kandöre, Dernek Başkan yardımcısı Can Murat Yenisöz, Dernek Müdürü Fethattin Bayav ve dernek üyeleri bulunmaktaydı. Derneğin yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden ötürü birer minnetarlık belgesi takdim edildi.

Ziyaret ile ilgili Ankara Bitlisliler Derneği Başkanı Enver Kandöre şunları ifade etti; bizler bu metropol kentlerde birbirimize kenetlenmeli, hemşehrilik duygularımızı en üst seviyede yaşamalıyız. Bitlisliler derneği olarak bugüne kadar birçok güzel etkinlik gerçekleştirdik.

Hemşehrilerimizin kaynaşması için azami bir çaba sarf ettik. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri ziyarete gelen eski milli sporcumuz, düşünce akademisi başkanı Serdar Durer’e de bu anlamlı ziyaretlerinden ve takdim ettikleri belgelerinden ötürü asıl biz minnetarız. Geçmişte bu derneğin yönetim kurulunda da birlikte bulunduğumuz Serdar Durer’e çalışmalarında başarılar dilerim. Dedi.

Ankara Bitlisliler Dernek Başkan Yardımcısı Can Murat Yenisöz ise şöyle konuştu; 1000 (bin) km uzaktan buralara gelip, geçmişteki görevim, mücadelem ve şimdide Ankara Bitlisliler Derneği Başkan Yardımcısı olarak tarafıma Beşminare Düşünce Akademisi tarafından bir minnetarlık belgesi verilmesinden ötürü çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Serdar Durer’e ve takım arkadaşlarına tüm çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Kadim kent Bitlis için tüm çabalarından ötürü kendilerini kutlarım.

Bitlisimiz için mücadele eden tüm kurum ve kuruluşlara Ankara Bitlislier Derneği olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Enver Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Başkentte, Medeniyetler Beşiği Bitlisimizi en güzel şekilde temsil etmek için mücadele ediyoruz. Şeklinde konuştu.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.