Losev

Dünyanın En iyi Oyunları Oyuntopu.Com Sitesinde

Videoyu Aç Dünyanın En iyi Oyunları Oyuntopu.Com Sitesinde
A
a

Çocukların oyun dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyoruz. Birbirinden farklı oyun kategorileri ile sevdiğiniz tarzda oyunları artık kolaylıkla bulabilirsiniz.

Oyuntopu ailesi olarak yoğun çalışmalarımızın sonucunu aldık. Dünyanın en iyi oyunlarını tüm çocuklar için bir site içerisine topladık. Bu oyunlar sayesinde çocuklar eğlencenin tadına varabilecek. Zamanın nasıl geçtiğini bilemeyecek olan çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

Anneler ve babalar için özel bir duyurumuz var. Bu sitedeki bütün oyunlar gelişim uzmanları tarafından incelenmekte ve çocukların gelişimini olumsuz yönde etkileyecek olan içeriklere izin verilmemektedir.

Peki çocuklar! Merak ettiğiniz sitemizin içeriğinden biraz bahsedelim mi?

OYUN ALANINIZDA ÖZGÜRSÜNÜZ

Çocuklar için oyun alanında özgürlük ilan ediyoruz. Sitemiz oldukça basit ve kullanışlı bir ara yüze sahiptir. Sitemizde oyunlar oyna, skorlarını kontrol et, üye ol ve devamlı takipte kal. Sitemizin en büyük özelliği çocuklar için oluşturulan bir alan olmasıdır. Sitemize giriş yaptığınızda kategoriler kısmından tercih ettiğiniz oyun tarzını seçip hemen oyun oynamaya başlayabilirsin. Hiç bir oyun için ek programlara gerek yok. Tarayıcıdan " PLAY " butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

HER SENE EN İYİLERİ SEÇİP " EN İYİ " KATEGORİSİ OLUŞTURUYORUZ

Her sene olduğu gibi bu senede sizin için yardımcı olacak bir kategorimiz bulunmakta. Dünya çapında ve ülkemizde en çok oynanan oyunları görmek ve bu oyunlar içerisinden seçim yapmak oldukça basit. Bu senenin en iyi oyunlarına birlikte göz atmak isterseniz işte sizin için en iyiler TOP 10' u sunuyoruz.

1 Numara: Kim Milyoner Olmak İster

Ekranların bir numaralı yarışma programını siz çocuklar için sunuyoruz. Kenan abinizin sorduğu sorulara doğru cevap vererek sizde milyoner olabilirsiniz. Bu bir bilgi yarışı çocuklar. Sizde bilginizi bu yarış ile ölçün ve gururlanın.

2 Numara: Şirin ve Şirine

Çizgi filmleri ile tanınan Şirin ve Şirine sizler için Oyuntopu' na konuk oldu. Bu iki şirini evlerine ulaştırmak sizlerin elinizde. Bir an önce Gargamel gelmeden önce onları evlerine yetiştirin.

3 Numara: Pou Pou

ismi ile ün salan tatlı hayvan beslenmek ve büyümek için sizin yardımlarınızı bekliyor. Beslenmesi için Pou' nun sandviç yemesi gerekiyor. Bu nedenle sizin yardımınıza ihtiyacı var. Yukarıdan dökülen peynir ve diğer malzemeleri ekmeğin üzerine düşürmek için Pou' ya yardımcı olmalısınız.

4 Numara: Recep Abiye Sor

Recep İvedik Oyuntopu oyuncularını ziyarete geldi. Sizin sorularınızı bekliyor. Bütün oyunlar içerisinde sizi en çok güldürecek oyun bu. Sizde Recep abinize düzgün soru sormalısınız. Yoksa size kızabilir.

5 Numara: Ateş ve Su

Ateş ve su birbirinden yakın iki arkadaş. Yalnız ikisini birbirine değdirmeniz sonucu ikisi de yok olabilir. Bu iki arkadaş ortak bir yardımlaşma ile hedefe ulaşmalı. Dilerseniz bir arkadaşınız ile bu oyunda yardımlaşabilir ve birlikte hedefe ulaşabilirsiniz.

6 Numara: Maceracı Ben10

Ben10' in yardımınıza ihtiyacı var. Düşmanlarına karşı sizden yardım bekleyen Ben10' in en güçlü karakteri Bloxx ve güçlü yumrukları ile düşmanları etkisiz hale getirebilirsiniz.

7 Numara: Kırmızı Top

Kırmızı top ilerlediği alanlarda canavar ve düşmanlarla karşılaşacak. Ona yardımcı olmazsanız görevini başarı ile tamamlayamaz.

8 Numara: Minecraft Kedi

Minecraft kedi yiyecek bulmak için sizden yardım istemekte. Zekânızı sonuna kadar kullanın. Oyundaki her şey yemeğe ulaşmak için. 9 Numara: Komando Saldırısı Paraşütle aşağı atlamanız halinde dikkatli olmalısınız. Önüne çıkan düşmanlarınızı vurun.

10 Numara: Kafa Topu

Size atılan kafa topuna isabetli vurarak gol atmanız halinde puanlar sizin olacak. Haydi, çocuklar sende bize katıl ve oyunlar oyna eğlencene eğlence kat!  

Kaynak : Bu Bir Reklamdır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.