Losev

Demiröz Yaşamını Yitiren 3 Polis İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Videoyu Aç Demiröz Yaşamını Yitiren 3 Polis İçin Taziye Mesajı Yayınladı
A
a

Olayla ilgili Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz yazılı açıklama yaptı, taziye dileğinde bulundu.

Demiröz yaptığı açıklamada:"Dün gece saatlerinde Bitlis Diyarbakır Karayolu üzerinde Arıcılar Birliği mevkinde  bulunan  polis noktasına teröristlerce saldırı yapıldı. Saldırı üzerine bölgeye takviye olarak giden polis  aracı kaza yapmış,araçta bulunan 2 polisimiz yaralanmış 3 polisimiz de şehit olmuştur.

Bu menfur saldırının amacı bellidir. Ülkemiz çözüm süreciyle  iki yıldır özlediği barış ve kardeşlik ortamına kavuşmuş, bu huzurun bozulmaması için milletimiz olağan üstü gayret sarf etmiştir.

Ancak bu tablodan rahatsız olan şer odaklarının  bir kez daha  "Huzur Kenti Bitlis"te ortaya çıktığını görüyoruz. Hainler ne kadar uğraşırsa uğraşsın birlik ve beraberlik içinde yoğrulmuş olan milletimiz bu süreci başarıya ulaştıracaktır. Kaos ve kargaşadan nemalananlar amaçlarına hiç bir zaman ulaşamayacaklardır."dedi.

Demiröz:" Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize  acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerinin, Bitlis'imizin ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun."dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.