Losev

Demiröz sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi

Videoyu Aç Demiröz sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Bitlis ve Adilcevaz'da sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, "Sizlerin buradaki dik duruşunuz, sizlerin terörizme bile fırsat vermemeniz bizleri çok mutlu ediyor. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece bu bölgede huzur mutlaka sağlanacaktır" dedi.
 
Demiröz, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" kapsamında Bitlis'teki sivil toplum temsilcileri bir araya geldi.
 
Bitlis Öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan Demiröz, sivil toplum temsilcilerinin düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu, doldurulan anketlerin genel merkezde incelendiğini ifade etti.
 
Toplanan raporların bölgeyle ilgili hükümetin davranışlarını şekillendireceğini ve ankete yazılanlardan dolayı da katılımcıların rahat olmasını isteyen Demiröz, şunları kaydetti:
 
"İçinizden geldiği gibi yazın. Burada herkesin farklı farklı düşünceleri olabilir, buna saygı duyuyoruz. Değerlendirmenin sonucu belki zamanla hükümet politikalarına da yansıyacağına eminim ben. Bölge huzurumuzun bir an önce sağlanacağını, eksik kalan yerlerin çatışmasız bir şekilde sona ereceğini ümit ediyorum. Sizlerin buradaki dik duruşunuz, sizlerin terörizme bile fırsat vermemeniz bizleri çok mutlu ediyor. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece bu bölgede huzur mutlaka sağlanacaktır. Şuanda zaten huzurdayız ona inanıyorum. Ama ekonomik olarak, sosyal olarak daha rahat hale geleceğiz. Ekonomimizin canlandığı, turistlerin rahatlıkla güvenerek gelip gittiği bir bölge olacağına inanıyorum."
 
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Başkanlık sistemiyle ülkemizin geleceğini en güzel şekilde inşa edeceğiz ve demokraside örnek ülke konumuna geçeceğiz" dedi.
 
Demiröz, Bitlis'teki temasları kapsamında Adilcevaz ilçesinde muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Adilcevaz'ın, doğası, kültürü, tarihi ve insanıyla çok farklı bir ilçe olduğunu belirten Demiröz, bölgedeki esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıların giderilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.
 
Esnafa faizsiz kredi için Halk Bankası ile anlaşma yaparak kısa vadede kolaylık sağladıklarını vurgulayan Demiröz, "Depolarda kalan Ahlat patatesi ve Adilcevaz fasulyesi için gereken girişimleri yaptık. Bakanımız konuyla yakından ilgilendi. Kısa süre içinde, üreticimizin depolarda kalan mallarını devlet olarak tüketime kazandıracağız" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.