Losev

Cemil Günay Belediye Başkanvekili Oldu

Videoyu Aç Cemil Günay Belediye Başkanvekili Oldu
A
a

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından AK Parti’den belediye meclis üyesi olarak seçilen Cemil Günay, belediye başkanvekili oldu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un ilçe dışında olması dolayısıyla başkanlığa vekalet eden Cemil Günay, kısa süreliğine de olsa başkan olarak ilçeye hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Adilcevaz Belediye Başkanvekili Cemil Günay, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un proje çalışmaları için Ankara'ya gitmesi üzerine başkanvekilliğine getirildiğini ifade ederek, "Başkanımızın tecrübeleri ve deneyimlerinden faydalanarak meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilçemize çok güzel hizmetler yapacağız. Bizler bu çalışmalarımızı yaparken ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışmasını da sağlayacağız. Belediye olarak sıkıntılarımız var, fakat bunları kendimize mazeret olarak kabul etmiyoruz. Halkımızdan aldığımız pozitif destekle hep beraber sabırla el ele vererek bütün olumsuzlukların üstesinden geleceğiz. Hemşehrilerimizin bizlere güvenmesini ve niyetimizin halis olduğunu bilmelerini isteriz. Bizim için asıl olan, değerli ilçemiz insanına yapacağımız hizmettir. Rabbim hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.