Losev

Bitlis Vergi Rekortmenlerine Plaket

Videoyu Aç Bitlis Vergi Rekortmenlerine Plaket
A
a

Bitlis Defterdarlığı, " Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında 2014 yılında vergi rekortmeni olan mükelleflere plaket verdi.

Defterdar Mehmet Çoban, gerçek gelir oranlarında Niyazi Bayramoğlu'nun birinci, Zeki Peker'in ikinci, Bulut Şengül'ün ise üçüncü olduğunu belirterek, Vergi Haftası nedeniyle vergi rekortmenlerini ziyaret edip, plaket verdiklerini söyledi.

Çoban'dan "Vergi Rekortmenliği" plaketini alan iş adamı Zeki Peker, rekortmenler arasında yer aldığı için mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Müteahhitlik firmalarında başlayan meslek hayatım, çeşitli alt ve üst yapı şantiyelerinde 1989 yılına kadar devam etti. Ticari faaliyetleri çatısı altında Pekhan İnşaat ve Ticaret Kollektif Şirketini 1990 yılında kurdum ve ilk olarak 1996 yılında vergi rekortmeni oldum. Sonrasında Türkiye genelinde 17'inci olmuştum. Bu rekortmenliği 1996 yılından beri yaşıyoruz. İnşallah rabbim bir sıkıntı vermedikçe biz bu hassasiyeti gözetmeye devam edeceğiz. Bunun için ekstra bir şey yapmıyoruz. Kazandığımızdan devletimize vergi veriyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.